Празнина КОЈА сјае: Македонија Wednesday, 2024-10-16, 5:16 PM
Welcome Guest | RSS
Main | | Sign Up | Login
Main Menu
Main Menu
Statistics
Rate my site
Total of answers: 5
Statistics
Login form
Search
Calendar
«  July 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Entries archive
Site friends
  • Create a free website
  • Online Desktop
  • Free Online Games
  • Video Tutorials
  • All HTML Tags
  • Browser Kits
  • Main » 2016 » July » 4 » Zašto je Soros kupovao zlato i kakva je veza između migrantske krize, Bregzita i raspada EU?
    5:31 AM
    Zašto je Soros kupovao zlato i kakva je veza između migrantske krize, Bregzita i raspada EU?

    Zašto je Soros kupovao zlato i kakva je veza između migrantske krize, Bregzita i raspada EU?

    Države EU će izgubiti pravo na svoju vojsku, svoje zakone, svoj poreski sistem ili centralnu banku, a sve te povlastice će dobiti Brisel. Sada kada je ekonomska katastrofa zahvatila svet, Bregzit će poslužiti Sorosu i njegovim milijarderskim prijateljima da uvedu Maršalov plan i stvore diktaturu nad evropskim kontinentom i šire

    George_Soros

    Šta će se dogoditi nakon što je Velika Britanija napustila Evropsku uniju i ko će od toga najviše imati koristi?

    Postoje dobri razlozi da će najveće koristi imati milijarderska elita koja je i stvorila EU.

    Ukoliko je Bregzit pokrenuo evropski bes prema neograničenoj migraciji i njenim posledicama, onda je kriza upravo ono što je elita želela da postigne.

    Upravo rasparčavanjem nacija, elita pokušava da kupi slomljene nacije po znatno manjoj ceni nego što bi inače vredele.

    Na primer, vredi napomenuti da je Šef migracija UN, Piter Saterlend, koji je istovremeno i neizvršni predsednik Goldman Sachs International-a i jedan od članova Bilderberg komiteta, bukvalno pozvao na migraciju kao na oružje za „potčinjavanje“ homogenosti i suvereniteta evropskih nacija.

    On je 2012. godine na sastanku Bilderberg grupe rekao da su SAD, Australija i Novi Zeland navikli da primaju migrante za razliku od Evrope koja je zadržala izvesnu homogenost i dodao da bi Evropska unija trebalo da reši to pitanje.

    To se dogodilo tik pre sirijske migrantske krize.

    Čitav niz događaja je bio isplaniran kako bi pojačao reakciju sveta.

    Bregzit je ispromovisan u svim medijima u svetu, a šokantna smrt članice parlamenta koja se zalagala za ostanak u Velikoj Britaniji je samo poslužila za jačanje duha podele. Mesecima su Britanci zastrašivani da će doći do finansijskog kolapsa ukoliko se odluče za izlazak.

    fdshghbdsks

    Međutim, izgleda da je prkos u kombinaciji sa sve manjom privlačnošću EU bio jači. Ipak, sigurno je da neko stoji iza svega toga, ali ko? Ko ima koristi od toga?

    Bregzit je bio iznenađenje za mnoge investitore koji su izgubili velike količine novca. Takođe, uticaj na funtu je više nego uočljiv.

    Banka Engleske je odmah nakon rezultata pustila 250 milijardi funti na tržište kao preventivno rešenje pošto su investitori izgubili više od trilion, što je ogromna svota novca.

    Džordž Soros i njegovi moćni prijatelji su nakon Bregzita dobili odličan izgovor da intervenišu.

    Soros je već neko vreme tvrdio da postoji velika šansa da se Evropska unija raspadne pod teretom migrantske krize, ali i izazova u Grčkoj i potencijalnog izlaska Velike Britanije iz EU.

    On je rekao da će se EU neizbežno raspasti ukoliko Velika Britanija napusti ovaj blok.

    Time je dao trag svima na šta će se on kladiti.

    rotsild-banka

    Nekoliko nedelja pre Bregzita, Džordž Soros je prebacio 37% svojih akcija u zlato, što znači da je dobro zaradio dok su ostali izgubili velike sume novca od Bregzita.

    A opet, upravo su Soros i Rotšild bili ti koji su upozoravali da će doći do raspada EU ukoliko Velika Britanija izađe i sada su oni ti koji je gledaju kako gori.

    Smatra se da će uslediti finansijski period kao onda u Evropi nakon Drugog svetskog rata – ruševine koje očekuju pobednika koji će ponovo izgraditi živote uništene u ratu.

     
     

    Već su se pojavili planovi za pretvaranje trenutne EU u centralizovaniju superdržavu sa manje prostora za mešanje evropskog stanovništva u slučaju nezadovoljstva.

    Ministri spoljnih poslova Francuske i Nemačke će uskoro otkriti planove za efektivno rešavanje pojedinačnosti država članica putem neke vrste „ultimatuma“.

    Države EU će izgubiti pravo na svoju vojsku, svoje zakone, svoj poreski sistem ili centralnu banku, a sve te povlastice će dobiti Brisel.

    Migrantska kriza i prateći problemi su znatno poremetili društvo, a sada će ti problemi biti iskorićeni u korist elite.

    ghfht45gfgf

    Treba napomenuti da je Džordž Soros još u januaru pozvao na Maršalov plan ponovne izgradnje Evrope:

    „Evropska unija je u egzistencijalnoj krizi i ona mora da reši taj problem jer će je migrantska kriza uništiti. Ovo je period kada treba progurati veću inicijativu poput nekog Maršalovog plana“.

    Pošto je elita efektivno stvorila migrantsku krizu i napravila haos u nekoliko država Bliskog istoka, a zatim primorala Evropu da primi na milione raseljenih, Soros ističe da se Evropska unija nalazi na „ivici kolapsa“ i pruža svoja rešenja za to. Naravno, ta rešenje uključuju veći globalizam u Evropi, Africi i na Bliskom istoku s manjim suverenitetom i manjim slobodama.

    Ostale međunarodne šeme koje koriste izbegličku krizu uključuju stvaranje novih institucija EU koje podrazumevaju stvaranje vojske EU za zaštitu evropskih granica od izbeglica. Sam Piter Saterlend je rekao da je nacionalni suverenitet „apsolutna iluzija“ koja se mora iskoreniti u interesu izbegličke krize i stvaranju „boljeg sveta“.

    Sada kada je ekonomska katastrofa zahvatila svet, Bregzit će poslužiti Sorosu i njegovim milijarderskim prijateljima da uvedu Maršalov plan i stvore diktaturu nad evropskim kontinentom i šire

    .

    Bilo kako bilo, Soros je taj koji ima najveće koristi od Bregzita.

     

     

     

    Извор: “Webtribune.rs“ 

     

    Views: 244 | Added by: Вељанко | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Only registered users can add comments.
    [ Sign Up | Login ]
    Copyright Празнина која сјае © 2024